Криптобіржа Binance оголосила про повний вихід з росії

Криптобіржа Binance оголосила про повний вихід з росії

Криптобіржа Binance оголосила про повний вихід з росії. Про це йдеться на сайті криптобіржі.

Окрім цього, весь свій бізнес в рф компанія продасть CommEX. Процес переведення користувачів на нову платформу займе до одного року. Наголошують, що всі активи існуючих російських клієнтів надійно захищені.

"Дивлячись у майбутнє, ми розуміємо, що робота в Росії несумісна зі стратегією Binance щодо відповідності. Ми як і раніше впевнені в довгостроковому зростанні індустрії Web3 у всьому світі та зосередимо нашу енергію на понад 100 країнах, у яких ми працюємо", - сказав головний спеціаліст із забезпечення відповідності Binance Ной Перлман.

Binance та CommEX співпрацюватимуть, щоб інформувати користувачів про те, як перенести свої активи на іншу платформу. Протягом наступних кількох місяців Binance припинить роботу всіх обмінних сервісів і бізнес-напрямків у росії. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, британська розвідка повідомила, що росія вперше кинула в бій проти України резервну армію. Це було зафіксовано в середині вересня.

При цьому переміщення російських підрозділів почалось ще наприкінці літа.

Підрозділи двох маневрених компонентів армії рф беруть участь у боях на ділянці фронту на захід від Сєвєродонецька та Кремінної. Наразі вони перебувають на кордоні між Донецькою та Луганською областями. Йдеться, зокрема, про 67-у мотострілецьку дивізію та 164-у окрему мотострілецьку бригади.

Головне