Кривий Ріг: російські дрони вранці атакували місто, пошкоджено багатоповерхівку

Кривий Ріг: російські дрони вранці атакували місто, пошкоджено багатоповерхівку

Російська армія вранці 10 жовтня атакувала Кривий Ріг ударними безпілотниками, в результаті чого була пошкоджена п'ятиповерхівка. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Голова ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що станом на ранок ситуація в місті контрольована.

"Вночі та вранці ворог атакував Україну ударними БпЛА, у тому числі й у нашому напрямку. Поки що без подробиць, але все нормально", - зазначив він.

В Криворізькому районі обстрілів не зафіксовано. 

Попри атаки, життя у Кривому Розі продовжується. Всі служби, лікарні, соціальні установи та комунальний транспорт працюють у звичному режимі, розповів Вілкул.

Він також попередив про запланований на 13:00 плановий вибух у кар'єрі "Першотравневий" ПрАТ "ПІВНГЗК" у Тернівському районі, підкресливши, що це виробничий процес і причин для занепокоєння немає.

Обстріли Дніпропетровської області

Протягом ночі окупанти зосередили свої удари на Нікопольському районі, обстрілюючи сам Нікополь, а також Марганецьку та Покровську громади. Агресор використовував важку артилерію та реактивні системи залпового вогню "Град".

Внаслідок обстрілів зазнали пошкоджень три приватні будинки. Крім того, було пошкоджено газопровід та лінію електропередач. Минулось без загиблих чи поранених. На щастя, обійшлося без жертв серед мирного населення.

Вранці агресор гатив по Синельниківському району. Під удар потрапила територія місцевої агрофірми. Від обстрілу спалахнула пожежа, яка повністю знищила дерев'яний склад. Також пошкоджено вантажні та легкові автомобілі, а також сільськогосподарську техніку. Внаслідок обстрілу постраждав 45-річний чоловік. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 9 жовтня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще понад 1000 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили один танк, майже півтора десятка броньованих бойових машини, 41 артсистему та три засоби ППО.

Головне