Кривий Ріг: через атаку "шахедів" без тепла залишилось 43 000 містян

Кривий Ріг: через атаку

Російське окупаційне військо вночі 3 лютого знову атакувало Кривий Ріг ударними дронами. Ворог цілив по енергетичній інфраструктурі, внаслідок влучання тисячі містян залишились без світла, десятки тисячі - без тепла в оселях. 

Як розповів голова Ради оборони Кривого Рога Олександр Вілкул, у місті пошкоджено енергооб'єкт. Відразу після "прильоту" електрика зникла у майже 15 000 абонентів, також перестала працювати лінія міського трамвая. 

Станом на 7 ранку рух тролейбусів та трамвая, зокрема і швидкісного, вдалось відновити. Наразі електропостачання відсутнє у 7500 криворіжців.

Без живлення досі перебувають дві міські котельні, які забезпечують 43 000 абонентів у Металургійному, Довгинцівському та частково частина Саксаганському районах. Частина містян також залишилась без подачі води в оселі.

Енергетики продовжують роботи з відновлення. 

Як відомо, цієї ночі противник запустив по Україні 15 "шахедів", дев'ять з них знищили сили протиповітряної оборони. П'ять ворожих ударних БпЛА збили бійці ПвК "Схід".

Нагадаємо, вночі 2 лютого агресор також бив по криворізькій енергетиці. Внаслідок удару без світла залишились близько 100 000 споживачів та було знеструмлено дві шахти із понад 100 гірниками під землею. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, 2 лютого російські загарбники вчергове атакували з артилерії Нікополь в результаті постраждали двоє людей - 34-річний чоловік та 63-річна жінка. 

Головне