Кримська платформа в Латвії та підсумки засідання Ставки: звернення Зеленського

Кримська платформа в Латвії та підсумки засідання Ставки: звернення Зеленського

Президент України Володимир Зеленський оголосив про роботу Кримської платформи, яка об’єднала понад 70 делегацій, яка працює в цьому році в Латвії.

Про це повідомив глава держави у вечірньому звернені. 

Під час свого виступу на Кримській платформі Зеленський висловився про важливість міжнародної підтримки та співпраці для реалізації Плану перемоги. Він подякував Руслану Стефанчуку та всім, хто долучився до роботи платформи.

Зеленський зазначив, що пункти План перемоги обговорювались глибоко і детально, і додав що важливо працювати з партнерами не тільки на найвищому політичному рівні, а також й на всіх політичних та суспільних рівнях, щоб світ чітко розумів потреби та мотиви України. Він також підкреслив важливість територіальної цілісності та виконання Статуту ООН, особливо в контексті Дня Об'єднаних Націй.

Також президент провів засідання Ставки, на якому обговорювалися питання наповнення внутрішнього Плану посилань, що є необхідним для відповіді на виклики, які постали перед Україною.

“Коли працюєш заради держави, відчуваєш, що ти з державою, з мільйонами таких самих людей, які хочуть, щоб Україна перемогла. Так і має бути”, - підсумував президент, висловивши подяку всім, хто підтримує Україну.

Як писав “Ми-Україна” раніше, у літаку Іл-74, збитому 21 жовтня в суданському Північному Дарфурі, перебував російський екіпаж, включно з пілотом, який імовірно пов'язаний з відомим торговцем зброєю Віктором Бутом.

Головне