Кремль дуже непокоїться: російський журналіст розповів, чи можливі зараз протести в рф

Кремль дуже непокоїться: російський журналіст розповів, чи можливі зараз протести в рф

Протести в росії наразі неможливі, адже російське суспільство підтримує все, що робить російський диктатор Володимир Путін. Таку думку в інтерв'ю "Ми-Україна" висловив російський журналіст Михайло Фішман.

"Зараз я не вірю в російський бунт, я не вірю навіть у широкі протести. На даний момент це одне з парадоксальних явищ цієї війни, те, що ніхто не очікував. Якщо ми повернемося на рік назад, минуле літо, минула осінь, коли мобілізацію оголосили. Тоді всі російські соціологи, журналісти, я зокрема, вважали, що так просто російське суспільство це не з’їсть і звісно буде обурення. Його немає в цьому сенсі. Є замість нього адаптація, це факт. Та ідея, що ця війна не може бути популярною, тому що вона божевільна, злочинна і труни повертаються в росію, вона себе не підтвердила", - зазначив Фішман.

При цьому він наголосив, що з часом ситуація в росії все ж може змінитися.

"Це не означає, що так буде завжди. І Кремль дуже непокоїться через наступну хвилю мобілізації. Це видно по тому, як вони намагаються її уникнути. Їм навряд це вдасться, як вважають експерти. Не зможуть вони набрати ще без мобілізації людей на цю війну, щоб відправляти їх далі на смерть. Але вони бояться. Станом на зараз Путін вважає, що у нього ресурс цей є, у нього відкрилося друге дихання після мобілізації вересневої, тому що він побачив… Він вважав, що йому цього не пробачать, а виявилося, що так можна було, як йдеться в анекдоті", - наголосив російський журналіст.

Крім того він додав, що не уявляє, який міг би бути бунт в росії.

"Я б не говорив термін бунт. Мені слово бунт не подобається в тому сенсі, що я не можу собі уявити бунт. У мене немає цієї картинки, я не розумію", - резюмував Михайло Фішман. 

Як повідомляли "Ми-Україна", російський президент Володимир Путін все частіше зривається на нецензурну лексику під час офіційних нарад, заявив колишній депутат Держдуми рф Геннадій Гудков.

Головне