Краснов про ситуацію біля Торецька: "Штурми постійні, але до міста росіянам дійти не вдасться"

Краснов про ситуацію біля Торецька:

Ситуація навколо Торецька залишається напруженою. Російські сили продовжують здійснювати постійні штурми, намагаючись прорвати лінію оборони українських військ. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив Краснов, командир взводу 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ЗСУ.

Незважаючи на те, що окупанти атакують великими групами, українська піхота успішно стримує ворога, не дозволяючи йому наблизитися до міста.

Найзапекліші бої точаться в районі сіл Залізне, Північне та Нью-Йорк, приблизно за чотири кілометри від Торецька. Попри складність ситуації, українські захисники впевнено тримають оборону, не допускаючи прориву ворога до міста.

Нагадаємо, на Запорізькому напрямку українські військові успішно протистоять ворожим атакам. За останню добу було відбито два штурми противника. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив підполковник Микола Коваль, пресофіцер бригади "Червона калина".

Як писали "Ми-Україна" раніше, на деяких ділянках запорізького напрямку російські сили обмежені певними часовими рамками для досягнення своїх цілей. Йдеться про Роботинський та Времівський плацдарми, які окупанти намагаються повернути під свій контроль. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив Сергій Братчук, речник Української добровольчої армії Південь.

Головне