Кожна сьома школа в Україні пошкоджена внаслідок російської агресії

Кожна сьома школа в Україні пошкоджена внаслідок російської агресії

В Україні внаслідок війни пошкоджень зазнала кожна сьома школа, а 400 закладів освіти зруйновані повністю. Про це під час форуму "Україна. Рік 2024" повідомив заступник міністра освіти та науки Євген Кудрявець. 

"Понад 3500 закладів освіти вцілому в Україні зазнали тих чи інших форм руйнувань, майже 400 були повністю зруйновані", – розповів перший заступник міністра освіти та науки Євген Кудрявець.

Під час виступу на форумі форумі "Україна. Рік 2024" він також розповів, що 88% шкіл мають облаштовані укриття.

"Кожна сьома школа в Україні на сьогодні пошкоджена внаслідок повномасшабного вторгнення. Більше як 3,5 тис. закладів освіти зазнали тих чи інших руйнувань, майже 400 повністю зруйновані. Майже 14 млрд доларів потрібно для відновлення освітньої інфраструктури за останніми оцінками Світового банку", - сказав Кудрявець.

Нагадаємо, Україна та Сполучені Штати Америки ведуть переговори щодо безпекової угоди. Про це розповів заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква кореспондентці "Ми-Україна" на полях форуму "Україна. Рік 2024".

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіян чекає дуже багато різних сюрпризів у повітрі та в морі. Про це заявив голова Служби безпеки України Василь Малюк на полях форуму "Україна. Рік 2024".

 


 

Головне