Кортеж Байдена потрапив в ДТП: чи постраждав президент США (відео)

Кортеж Байдена потрапив в ДТП: чи постраждав президент США (відео)

Кортеж президента США Джо Байдена ввечері у неділю, 17 грудня, потрапив в аварію. В один з позашляховиків, який входив до складу служби безпеки глави держави, влетів сріблястий седан марки Ford, пише Bloomberg.

ДТП сталось, коли Байден та Перша леді США виходили зі передвиборчого штабу у Вілмінгтоні (штат Делавер) після вечері зі співробітниками. Першою з будівлі вийшла Джилл Байден, у розмові зі ЗМІ вона побажала американцям щасливих свят. Далі за нею до журналістів вийшов в президент, а коли він вже прямував до броньованого авто, щоб їхати - в одну з машин кортежу врізався невідомий седан.

Охорона глави держави оточила авто та змусила водія вийти з піднятими руками. Ані Байден, ані його дружина внаслідок аварії не постраждали. 

Представник Секретної служби США Стів Копек в коментарі CNN зазначив, що аварія не була заздалегідь запланованою та сталась випадково. Річ у тім, що напередодні у Вілмінгтоні сильно дощило.

Нагадаємо, 17 грудня вранці у Словаччині у ДТП потрапив автобус, який виконував маршрут Відень-Київ. У транспортному засобі перебувало 53 українських громадян. Вісім з них отримали середньо тяжкі травми. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, на кордоні України з Польщею - поблизу пункту перетину "Рава-Руська – Гребенне"  14 грудня сталась аварія, під час якої внаслідок наїзду постраждало троє українських водіїв. На місце аварії негайно вирушив український консул.

Головне