Коригували удари по військових об'єктах: затримано наречених, які працювали на рф

Коригували удари по військових об'єктах: затримано наречених, які працювали на рф

Служба безпеки України затримала двох агентів ФСБ, які діяли в Одеській та Дніпропетровській областях, коригували ракетно-дронові удари рф по військовій інфраструктурі ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

"З отриманих відомостей зрадник готував агентурний "звіт" для свого куратора з управління ФСБ по Східному військовому округу рф, його особу вже встановлено СБУ. У разі отримання актуальної розвідінформації окупанти планували використати її для повітряних ударів по місцях базування українських захисників", - повідомляють у спецслужбі.

За завданням російської спецслужби 23-річний одесит і його 18-річна наречена розвідували локації прикордонних загонів морської охорони, які обороняють акваторію Одеси.

В СБУ зазначають, що зірвали ворожий задум і затримали фігурантів на гарячому, коли вони шпигували поблизу потенційної цілі.

Нагадаємо, ситуація в енергетичному секторі України залишається критичною. Ворог продовжує систематичні атаки на енергетичну інфраструктуру, що призводить до масштабних відключень електроенергії по всій країні. Станом на 4 липня електропостачання відсутнє у 494 містах та селах країни, розповіла в ефірі "Ми-Україна" заступниця голови Міненерго Світлана Гринчук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни обстріляли село Глушківку Харківської області, поранень дістали двоє жінок та чоловік. Про це повідомив керівник обладміністрації Олег Синєгубов.

Головне