Концерн Unilever підтримує призов своїх працівників у армію рф

Концерн Unilever підтримує призов своїх працівників у армію рф

Англо-голландська компанія Unilever заявила, що підтримує призов до армії рф своїх співробітників, якщо їх призвуть. Ця компанія є одним з лідерів у виробництві продуктів харчування, товарів побутової хімії та засобів особистої гігієни.

Про це йдеться у листі компанії до групи B4Ukraine, яка агітує припинити діяльність в рф, передає The Guardian.

Зокрема, директор Unilever з бізнес-операцій та ланцюжка поставок Реджинальдо Еккліссато написав. Компанія "знає про закон, який вимагає від будь-якої компанії, що працює в рф, дозволу на призов співробітників, якщо їх призвуть".

"Ми завжди дотримуємося всіх законів країн, в яких працюємо", – наголосив він.

При цьому у листі Unilever заявила: "Ми хотіли б повторити, що Unilever абсолютно засуджує війну в Україні як жорстокий, безглуздий акт російської держави, і ми продовжуємо приєднуватися до міжнародної спільноти в закликах до стабільності і миру в регіоні".

Але компанія заявила, що продовжує працювати в рф, оскільки "вихід не є простим". Також "щоб уникнути ризику того, що бізнес опиниться в руках російської держави, прямо чи опосередковано, та щоб допомогти захистити своїх людей".

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, служба безпеки України викрила бізнесмена зі Львова, який в обхід санкцій постачав до росії “Роллс-Ройси” та “Майбахи”. Кіберфахівці та слідчі ліквідували масштабну схему нелегального експорту до рф підсанкційних автомобілів преміум-класу.

Головне