Контррозвідники СБУ за місяць знищили майже 100 ворожих цілей (відео)

Контррозвідники СБУ за місяць знищили майже 100 ворожих цілей (відео)

Контррозвідники Служби безпеки України за останній місяць знищили майже 100 ворожих цілей, зокрема, гаубиці, РЕБ та танки.

Про це повідомила пресслужба СБУ в Telegram-каналі. Як зазначається, у День військової контррозвідки Служби безпеки України бійці відзначили своє свято "феєрверками" на позиціях російських окупантів. Їм вдається роздати "подарунки" загарбникам на найгарячіших напрямках лінії фронту.

За останній місяць силами контррозвідників було вражено 93 цілі. Серед них, зокрема, танки, бойові машини піхоти, бронетранспортери, зенітний ракетний комплекс "Стріла-10", гаубиці "МСТА-Б", система радіоелектронної боротьби "Поле-21", станція відеоспостереження "Муром-П", склади з бойовими комплектами та інше.

"А воїни 13 Головного управління військової контррозвідки СБУ готують окупантам ще більше "бавовни" – навіть там, де ті не чекають", - анонсували у відомстві.

Нагадаємо, спецпризначенці СБУ лише за два тижні вразили 153 одиниці броньованої техніки та транспорту росіян. Серед втрат росіян – 15 танків, 31 ББМ, 10 артилерійських систем, 11 систем РЕБ, 86 військових авто, комплекс спостереження "Муром". Вдалося вразити три склади боєприпасів окупантів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки викрила та припинила діяльність російської агентурної мережі, яка наводила удари окупантів по Запоріжжю. Зокрема, було затримано керівника цієї групи, який 18 жовтня 2023 року направив російські ракети на багатоповерховий будинок у центрі міста. Внаслідок обстрілу загинули п'ять людей, а ще п'ять отримали серйозні поранення. 

Головне