Компанія Baykar підписала угоду про співпрацю з Україною

Компанія Baykar підписала угоду про співпрацю з Україною

Турецька компанія Baykar уклала договір про співпрацю з українською стороною на ярмарку оборонної промисловості Saha Expo в Туреччині.

Про це повідомила турецька компанія.

Під час ярмарку оборонної промисловості Saha Expo, що проходить у Туреччині, компанія Baykar підписала угоду про співпрацю з українською стороною. Церемонія підписання відбулася за участю української делегації, яку очолив міністр закордонних справ України Андрій Сибіга, разом із народним депутатом і лідером кримськотатарського народу Мустафою Джемілєвим та іншими представниками.

“Сьогодні 972-й день повномасштабного російського вторгнення. Україна продовжує оборонятися. Ми вдячні турецьким партнерам за солідарність та допомогу. Потребуємо додаткової підтримки з боку всіх наших партнерів для подолання російської агресії та відновлення всеосяжного, справедливого та тривалого миру”, - заявив Сибіга.

Деталі угоди залишаються конфіденційними, проье відомо, що перед підписанням Андрій Сибіга отримав подарунок від генерального директора компанії Baykar – модель реактивного надзвукового безпілотного літального апарату Kizilelma, прикрашену українською символікою. 

Як писав “Ми-Україна” раніше, теракт, який стався в Анкарі 23 жовтня, забрав життя чотирьох осіб. Про це заявив президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган

Головне