Комендантську годину в Мирнограді та Селідовому на Донеччині значно подовжили

Комендантську годину в Мирнограді та Селідовому на Донеччині значно подовжили

У Мирнограді та Селидовому Донецької області було значно посилено час дії комендантської години. Про це повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив, що в цих містах комендантська година діятиме з 15:00 до 11:00. Нові правила почнуть діяти з понеділка, 19 серпня.

"Закликаю всіх, хто досі залишається в цих містах, дотримуватися обмежень і не наражати себе на небезпеку", - додав Філашкін.

Нові правила почнуть діяти від завтра, 19 серпня. Він просить всіх, хто досі залишається в цих містах, дотримуватися обмежень і не наражати себе на небезпеку.

"Підписав розпорядження про встановлення комендантської години у Мирнограді та Селидовому з 15:00 до 11:00", - написав Філашкін.

Нагадаємо, авіація Повітряних сил Збройних сил України вдарила ще по одному мосту на Курському напрямку. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час рейду у Курській області військові з 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади затрофеїли новітній російський танк Т-90М "Прорив". Про це повідомили у бригаді.

Головне