Командувач Тарнавський показав, який вигляд має Авдіївка після обстрілів (фото)

Командувач Тарнавський показав, який вигляд має Авдіївка після обстрілів (фото)

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський показав, як виглядає місто Авдіївка, що в Донецькій області, після обстрілів з боку російських військ.

Фотографії з понівеченого населеного пункту Тарнавський опублікував у своєму Telegram-каналі.

За словами командувача, російські окупаційні війська цинічно нищать цивільну інфраструктуру та житлові будинки в Авдіївці.

Нагадаємо, на Авдіївському напрямку російська війська ведуть розвідку боєм. Також ЗСУ постійно намагаються збивати розвідувальні безпілотники ворога. За словами речника об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олександра Штупуна, безпілотники рф майже увесь час у розвідці, українські бійці намагаються їх знищувати.

Рівень підготовки деяких російських бригад сильно відрізняється – є досить специфічні підрозділи спеціального призначення, які діють професійно, а є підрозділи, яких "викинули і вони не знають що робити".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо продовжує намагатися або оточити Авдіївку, або проникнути в саме місто. Інтенсивність бойових дій поблизу міста залишається незмінно високою.

Водночас під Мар'їнкою ворог кидає вперед невеликі групи - по чотири-п'ять осіб в кожній - які намагаються захопити якусь позицію і там закріпитися. Проте нині загарбники зазнають там втрат і або самі відходять, або "залишаються там лежати назавжди".

Головне