Командувач Повітряних сил показав удар авіабомбою по об'єкту окупантів (відео)

Командувач Повітряних сил показав удар авіабомбою по об'єкту окупантів (відео)

Українські захисники завдали удару по об'єкту окупантів у Херсонській області. Про це повідомив командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук.

Удар було нанесено у Херсонській області 4 березня. Командувач подякував українським пілотам за успішну бойову роботу.

"Ураження ворожого об'єкту керованою авіабомбою. Горіть у пеклі, орки", - написав Микола Олещук.

Також на відео показали саму бомбу, якою було завдано удар. На ній можна побачити напис: "За дітей Одеси. З ненавистю і без поваги".

"4 березня 2024 року. Окупована Херсонська область. Ураження ворожого об'єкту керованою авіабомбою. Горіть у пеклі, орки", - написав Олещук і оприлюднив відповідне відео.

Нагадаємо, російські окупанти в неділю, 3 березня, вдарили по Куп’янську керованою авіаційною бомбою з касетним зарядом. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Напередодні по Куп'янську вперше зафіксували удар КАБом із касетними зарядами. Це збільшує зону ураження і становить ще більшу загрозу для цивільних людей", - заявив голова Харківської ОВА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, з початку повномасштабного вторгнення рф застосувала 1068 хімічних атак. Про це повідомили у Генштабі.

Лише за лютий 2024 року зафіксували 250 випадків хімічних атак. Серед них – 244 випадки застосування ВОГ, 1 випадок застосування газу та 5 випадків застосування інших боєприпасів з хімічною речовиною.

Головне