Командувач Повітряних сил показав, як наші захисники сьогодні збивали російські "шахеди"

Командувач Повітряних сил показав, як наші захисники сьогодні збивали російські

Командувач Повітряних сил показав, як наші захисники сьогодні збивали російські "шахеди".

"І вдень, і вночі! Цілодобово! На відео – знищення "шахедів" підрозділами повітряних командувань "Південь" та "Захід". Разом – до перемоги!", - написав Микола Олещук.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський виступив на саміті Парламентської асамблеї організації Чорноморського економічного співробітництва, де розповів, що Україна змогла перехопити у росії ініціативу в Чорному морі. Окрім того, вперше у світі саме в Чорному морі почав діяти флот морських дронів. 

"Ми змогли перехопити у Росії ініціативу в Чорному морі й створили такі безпекові умови, які змушують агресора тікати зі східної частини акваторії та намагатися сховати військові кораблі. Вперше у світі саме в Чорному морі почав діяти флот морських дронів – український флот", — сказав президент за підсумками саміту ПАЧЕС – Парламентської асамблеї організації Чорноморського економічного співробітництва.

Україна змогла забезпечити такий захист західній частині Чорного моря, який зараз дає змогу працювати нашим морським експортним коридорам.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україну прибув новий британський міністр закордонних справ Девід Кемерон. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Хороша зустріч. Зброя для фронту, посилення ППО, захист наших людей і критичної інфраструктури. Вдячний Великій Британії за підтримку", - зазначив глава української держави.

Зеленський привітав Кемерона з призначенням міністром закордонних справ і подякував за те, що свій перший робочий візит на новій посаді він здійснив до Києва.

Президент високо оцінив оборонну співпрацю з Великою Британією, що дає ЗСУ змогу ефективно захищатися від нападу рф.

Головне