Команда ДСНС України встановила чотири світові рекорди на Чемпіонаті світу рятувальників у США

Команда ДСНС України встановила чотири світові рекорди на Чемпіонаті світу рятувальників у США

Збірна України з пожежно-рятувального спорту виборола на Чемпіонаті світу Firefighter Challenge 10 перших і два других місця, встановивши чотири світових рекорди.

Про це повідомляє ДСНС України. 

Українські рятувальники підтвердили свій високий професіоналізм на міжнародній арені. На Чемпіонаті світу Firefighter Challenge, що відбувся у місті Нешвілл (США), збірна України здобула 12 нагород, серед яких 10 золотих та дві срібних медалі.

Особливо відзначились українські спортсмени в індивідуальних та командних змаганнях. Олександр Баран став Чемпіоном світу в категорії чоловіків 40-44 років, а жіноча збірна України виборола перше місце в загальнокомандних забігах.

Однак найбільших успіхів українська команда досягла в естафетах. Наші спортсмени встановили три світові рекорди, перемігши у різних категоріях, як чоловічих, так і жіночих, а також у змішаних командах.

Як писав “Ми-Україна” раніше, “Динамо” та “Шахтар” зіграють у 199-му матчі між собою в 11-му турі чемпіонату України з футболу (УПЛ). Зустріч відбудеться 27 жовтня  на стадіоні ім. В. Лобановського о 18:00.

Головне