Коломойський вже фактично за ґратами і українцям це дуже до вподоби, - експерт

Коломойський вже фактично за ґратами і українцям це дуже до вподоби, - експерт

Бізнесмен Ігор Коломойський вже фактично перебуває за ґратами і українцям це дуже до вподоби. Таку думку висловив виконавчий директор "Міжнародної асоціації малих громад" Олексій Буряченко в ефірі "Ми-Україна".

"Він вже там, він вже за ґратами. І як на мене, це дуже до вподоби українському суспільству. Коломойський же олігарх цікавий, в нього багато мемів про подвійне громадянство, якого не можна, потрійне чому б ні, каву пити… Це цікавий олігарх-махінатор, я б його так назвав. Але я б згадав фразу в контексті того, що якраз він вже за ґратами. Пам'ятаєте, як він казав: "Життя це як супермаркет, можеш брати різне, але каса в кінці". Ну от в принципі він вже став в чергу до своєї каси", - заявив Буряченко.

Разом з тим експерт додав, що арешт Коломойського став серйозним аргументом президента Зеленського для його опонентів.

"Ну що тут скажеш. Серйозний політичний аргумент отримав Володимир Зеленський для своїх опонентів у будь-якому випадку. Ну тому що не секрет, що політикани, політичні опоненти завжди прив'язували Коломойського до слуг народа", - зазначив виконавчий директор "Міжнародної асоціації малих громад".

Як повідомляли "Ми-Україна", у суботу ввечері 2 вересня, Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід бізнесмену Ігорю Коломойському. За рішенням суду, Коломойський повинен провести 60 діб під вартою. Однак бізнесмен може внести майже 510 мільйонів гривень застави і залишатися на волі.

Головне