Коломойському оголосили підозру в організації замовного вбивства

Коломойському оголосили підозру в організації замовного вбивства

Українському бізнесмену оголосили підозру у спробі організації замовленого вбивства директора однієї з юридичних компаній. За даними ЗМІ, мова йде про Ігоря Коломойського.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Коломойський вважається підозрюваним у легалізації незаконно отриманих активів і тепер став обвинуваченим ще і у спробі організації злочину, пов'язаного зі замовленням вбивства.

"За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора відомому бізнесмену, підозрюваному в легалізації майна, отриманого шахрайським шляхом, повідомлено про підозру у вчиненні ще одного злочину, пов’язаного з організацією замовного вбивства (ч.4 ст.27, ч.2 ст.15, п.п. 11, 12, ч.2 ст.115 ККУ)", - написали в Офісі генпрокурора.

Ця кримінальна справа стосується ситуації, коли директор однієї з юридичних компаній не виконав вимог Коломойського "щодо анулювання та визнання недійсними рішень загальних зборів акціонерів відкритого акціонерного товариства". Щоб помститися, він використав бандитську групу для нападу на директора.

Злочинці напали на керівника однієї з юридичних компаній, нанісши йому удари та ножові поранення в критичні частини тіла. Проте їм не вдалося завершити скоєння злочину.

Наразі правоохоронні органи вживають заходів для розслідування і викриття всіх осіб, причетних до цього інциденту.

Варто додати, що Коломойський перебуває під вартою з вересня 2022 року.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, СБУ оголосила підозру бойовикам, які брали участь у “м’ясних” штурмах під Роботиним.

Головне