Колишньому співвласнику "Приватбанку" Боголюбову повідомили про підозру в незаконному перетині кордону

Колишньому співвласнику

Правоохоронці повідомили про підозру колишньому співвласнику "Приватбанку" Геннадію Боголюбову та прикордоннику, який сприяв йому у незаконному перетині кордону. Про це повідомило Державне бюро розслідувань.

Як повідомили в ДБР, також було затримано прикордонника, який сприяв йому у перетині кордону за чужим паспортом.

За даними слідства, олігарх зі своїм близьким родичем виїхав 24 червня потягом "Київ – Хелм", хоча відповідно до баз даних України кордон не перетинав. Встановлено, що Геннадій Боголюбов виїхав з країни по недійсному українському паспорту, який був начебто втрачений у 2022 році.

Бізнесмену загрожує позбавлення волі на строк до 7 років. Прикордоннику обрали запобіжний захід – тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 25 мільйонів гривень.

Водночас польським прикордонникам олігарх пред’явив вже свій, особистий паспорт громадянина Украіни для виїзду за кордон.

Нагадаємо, після масованого обстрілу рф по Україні та удару по "Охматдиту" бригади швидкої допомоги з лікарні перевели в інші медичні заклади 94 дитини, вісім із них - постраждалих. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, поліцейські Києва перевіряють інформацію щодо можливого отруєння питної води на місці ліквідації наслідків ворожого обстрілу. Про це повідомили у Поліції Києва.

Головне