Колишня модель Стейсі Вільямс звинуватила Трампа у домаганнях, - The Guardian

Колишня модель Стейсі Вільямс звинуватила Трампа у домаганнях, - The Guardian

Колишня американська модель Стейсі Вільямс звинуватила кандидата у президенти США Дональда Трампа у домаганнях. За її словами, це сталося в Trump Tower у 1993 році.

Про це повідомляє The Guardian.

Вільямс розповіла, що вперше зустріла Трампа на різдвяній вечірці у 1992 році, куди її привів покійний ґвалтівник Джеффрі Епштейн, з яким вона на той час мала короткочасні стосунки. Вона зазначила, що Епштейн і Трамп мали близькі дружні стосунки та часто проводили час разом.

Модель розповіла, що інцидент стався наприкінці зими або на початку весни 1993 року, коли під час прогулянки Епштейн запропонував зайти до Trump Tower. Вільямс згадала, що після Трамп привітав її, обійняв і почав торкатися до неї, поклавши руки на груди, талію і сідниці. Вона відчула "глибоке збентеження" і зауважила, що чоловіки, здається, обмінялися посмішками.

Вільямс також згадала, що пізніше в 1993 році Трамп надіслав їй через кур'єра листівку з видом на свій маєток Мар-а-Лаго в Палм-Біч, підписавши її словами: "Стейсі - твій дім далеко від дому. З любов’ю, Дональд".

Пресслужба кампанії Дональда Трампа, у свою чергу, спростувала звинувачення, назвавши їх спробою знизити рейтинг колишнього президента.

"Ці звинувачення, висунуті колишньою активісткою Барака Обами та озвучені під час передвиборчої кампанії Гарріс за два тижні до виборів, однозначно хибні. Очевидно, що цей фейк придуманий штабом Гарріс", – заявила представниця штабу кандидата від Республіканської партії.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Білл Гейтс можливо пожертвував на передвиборчу кампанію Камали Гарріс 50 млн дол.

Головне