Колишній радник Залужного загинув від удару ракети на Донеччині

Колишній радник Залужного загинув від удару ракети на Донеччині

У місті Добропілля на Донеччині внаслідок російського обстрілу трагічно загинув полковник Збройних сил України Олександр Никитюк. Про це повідомили в міській раді Володимира, де Никитюк працював правоохоронцем.

Він був відомий як радник колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Олександр Никитюк мав багатий досвід роботи в правоохоронних органах. Свою кар'єру він розпочав у 1991 році у Володимирському відділі внутрішніх справ, де працював у карному розшуку. Згодом він очолив цей відділ і керував ним протягом шести років. Пізніше обіймав високі посади в управлінні МВС Волинської області та в міліції Херсонської області.

З початком повномасштабного вторгнення росії Никитюк став радником тодішнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та служив у Військовій службі правопорядку.

Валерій Залужний особисто підтвердив загибель свого колеги та друга. Він висловив глибоку вдячність Никитюку за його присутність у своєму житті, назвавши його "найбільш справжнім зі справжніх".

У загиблого героя залишилися дружина та двоє синів. Ця втрата – ще одне нагадування про високу ціну, яку Україна платить за свою свободу та незалежність у боротьбі проти російської агресії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, статистика втрат серед українських митців під час повномасштабної війни продовжує зростати, на сьогодні 123 артисти віддали своє життя, захищаючи Україну зі зброєю в руках. Про це повідомив міністр культури та стратегічних комунікацій України Микола Точицький.

Головне