КНДР перекинула у росію 1500 спецпризначенців, - розвідка Південної Кореї

КНДР перекинула у росію 1500 спецпризначенців, - розвідка Південної Кореї

Корея перекинула 1500 бійців спеціального призначення до росії. Про це The Telegraph повідомляє з посиланням на інформацію від розвідки Південної Кореї.

Підрозділи КНДР прибули до Владивостока за прогнозами, сотні з них можуть бути відправлені на поле бою вже протягом найближчих днів. Спецпризначенці Північної Кореї вважаються одними з найбільш засекречених у світі. Західні експерти характеризують їх як лояльних та добре навчених бійців, проте відзначають відсутність у них передового військового обладнання.

Вперше військові КНДР можуть бути безпосередньо залучені до бойових дій за межами Корейського півострова. Міжнародні спостерігачі уважно стежать за ситуацією, оцінюючи можливі наслідки такого кроку для регіональної та глобальної безпеки.

Офіційних коментарів від представників росії чи Північної Кореї щодо цієї інформації поки не надходило. Світова спільнота очікує на подальші роз'яснення та можливу реакцію з боку міжнародних організацій та провідних держав світу.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський повідомив про звільнення 95 українців з російського полону, серед яких 26 офіцерів. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністр закордонних справ України Андрій Сибіга, зробив заяву щодо дій російських військ на території рф.

Головне