КМВА: Сили ППО збили понад 40 "шахедів" над Києвом

КМВА: Сили ППО збили понад 40

Повітряні сили знищили понад 40 ворожих дронів, які атакували Київ у ніч на суботу, 25 листопада. Про це повідомив речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"Є попередня оперативна інформація. Це вже четверта атака ворожих безпілотних літальних апаратів на Київ за цей місяць. За словами начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попко, цей напад дронів став наймасованішим з початку повномасштабного вторгнення", - зазначив Шаманов.

Також він додав, що Київ атакували з різних напрямків не менше 40 дронів.

"Було кілька груп, кілька хвиль. Вони йшли з різних напрямків, постійно змінюючи курс і вектор руху. Силами і засобами протиповітряної оборони було вражено понад 40 повітряних цілей", - повідомив представник КМВА і наголосив, що остаточні дані нададуть Повітряні сили.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил, окупанти вночі випустили по Україні рекордну кількість "шахедів", які в основному атакували Київ.

Як повідомляли "Ми-Україна", внаслідок масованої атаки дронів на Київ у знеструмленими у місті залишилися 77 будинків. Також без електрики наразі перебувають 120 столичних установ.

Головне