Кліп Imagine Dragons, який знімали на лінії фронту в Україні, номіновано на MTV Music Video Awards

Кліп Imagine Dragons, який знімали на лінії фронту в Україні, номіновано на MTV Music Video Awards

Кліп Imagine Dragons “Crushed”, який гурт зняв у Миколаївській області, номінували на MTV Video Music Awards, інформує MTV.

На відео можна побачити розбомблене росіянами село Новогригорівка та 14-річного підлітка. Хлопець протягом п`яти місяців перебував у селі під постійними обстрілами. Частина його будинку зруйнована, сусіди загинули, самому ж хлопцю вдалося вижити, переховуючись в укритті. 

“Вийшов наш кліп, знятий на передовій України. У ньому розповідається про Сашу, молодого хлопця, який пережив місяці обстрілів у своєму місті. Історія Саші розриває серце, і є тисячі інших, подібних до нього, які відчайдушно потребують допомоги”, - розповіли після прем`єри учасники гурту.

Відомо, що творча робота артистів "побореться" за перемогу з кліпами Демі Ловато, Аліші Кіз, артиста Bad Bunny, співака Maluma, а також з роликом від Дав Камерон.

Нагадаємо, що група Imagine Dragons випустила кліп на композицію “Crushed”, у яку увійшли кадри, зняті під час російського вторгнення на територію України.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, відомий голлівудський актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер з’явився в кліпі Kalush Orchestra на пісню “Щедрий вечір”. 

Головне