Клименко відвідав бойові підрозділи МВС на передовій (відео)

Клименко відвідав бойові підрозділи МВС на передовій (відео)

Очільник Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко здійснив важливий візит на передову лінію фронту в Донецькій області, де особисто оцінив ситуацію та поспілкувався з бійцями різних підрозділів підпорядкованого йому відомства.

Під час своєї поїздки міністр відвідав позиції низки бойових формувань, включаючи 12-ту бригаду "Азов", підрозділ "Лють", спецпідрозділи Національної гвардії та прикордонників. Особливу увагу він приділив спілкуванню з військовослужбовцями, які безпосередньо виконують завдання на "нулі" - найнебезпечніших ділянках фронту.

"Їхній досвід, пропозиції, бачення лише допоможуть нам покращити процес рекрутингу, навчання та перебування у лавах бойових підрозділів",- відзначив Клименко.

Візит міністра не обмежився лише спілкуванням з бійцями. Клименко також заслухав доповіді командування щодо поточної ситуації на різних ділянках фронту.

"Заслухав доповіді командування щодо оперативної обстановки на цій ділянці фронту. Вона складна - ворог тисне, не припиняє штурмових дій та спроб прориву лінії оборони. Водночас наші військовослужбовці та поліцейські продовжують міцно і впевнено стояти на своїх позиціях", - зауважив він.

Нагадаємо, наприкінці червня президент Володимир Зеленський разом із головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським і нещодавно призначеним командувачем Об’єднаних сил ЗСУ Андрієм Гнатовим прибули до українських захисників на Донеччину.

Як писав "Ми-Україна" раніше, з початку доби військовослужбовці армії рф чотири рази атакували позиції українських захисників на півночі Харківської області, дві з них українські військові вже відбили.

Головне