Кличко: У Соломʼянському районі Києва евакуюють людей з ТРЦ "Космополіт" (відео)

Кличко: У Соломʼянському районі Києва евакуюють людей з ТРЦ

У Соломʼянському районі Києва в суботу, 13 січня, евакуюють людей з торгово-розважального центру "Космополіт" внаслідок пожежі.

Про це заявив міський голова столиці Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.

"У Соломʼянському районі столиці відбувається евакуація людей з ТРЦ "Космополіт", де сталося загоряння", - йдеться в дописі мера.

За його словами, за попередньою інформацією, на четвертому поверсі чотириповерхової будівлі, у дитячій кімнаті, спалахнула пожежа. Відповідні екстрені служби прямують на місце.

Рятувальники вже працюють на місці, навколо "Космополіта" зібрались люди. На одному з відео можна побачити, як з вікон йдуть клуби диму. Наразі про постраждалих не повідомлялося, а всіх відвідувачів та персонал евакуювали.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій також повідомили пізніше, що до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Вадима Гетьмана о 15:57. Як зазначається, ліквідація пожежі наразі триває.

Загалом під час гасіння пожежі було евакуйовано близько 200 осіб. На місці працює 13 одиниць пожежно-рятувальної техніки та понад 50 рятувальників.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві загорівся тролейбус, відео з охопленим вогнем транспортним засобом стали ширитися соціальними мережами. Люди в результаті інциденту не постраждали - усі пасажири вчасно залишили транспортний засіб. За медичною допомогою ніхто з пасажирів на звернувся. Технічних проблем у транспортного засобу перед виходом на маршрут не було зафіксовано. Він був у справному стані.

Головне