Китай та Білорусь розпочали спільні військові навчання біля кордону з Польщею

Китай та Білорусь розпочали спільні військові навчання біля кордону з Польщею

Китай та Білорусь розпочинають спільні військові навчання біля кордону з Польщею. Вони відбуваються напередодні саміту НАТО, який стартує 9 липня у США. Про це повідомляє видання Sky News.

"На полігоні "Брестський" відбулося відкриття спільного антитерористичного тренування Білорусі та Китаю "Атакуючий сокіл", - пише Міноборони Білорусі.

У оборонному відомстві пишуть, що ці спільні навчання Мінська та Пекіна є "антитерористичними", де військові обох країн "відпрацюють питання нічного десантування, подолання водних перешкод і ведення бойових дій у міських умовах".

"При цьому підрозділи на окремих етапах будуть зведені, не буде окремо китайського підрозділу, або окремо білоруського - вони діятимуть спільно", - заявив командувач силами спеціальних операцій Збройних Сил генерал-майор Вадим Денисенко.

Нагадаємо, внаслідок російської масованої ракетної атаки на Україну у понеділок, 8 липня, чотири дитини загинули, ще 12 отримали поранення. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Як писали "Ми-Україна" раніше, поліцейські Києва перевіряють інформацію щодо можливого отруєння питної води на місці ліквідації наслідків ворожого обстрілу. Про це повідомили у Поліції Києва.

Головне