Кіровоградщина: ворог атакував "шахедами" один з районів

Кіровоградщина: ворог атакував

Кіровоградська область у ніч з 18 на 19 червня зазнала атаки з боку російських військ, які використали дрони-камікадзе для нападу. Про це повідомив голова місцевої ОВА Андрій Райкович.

За його словами, в результаті ворожої дронової атаки постраждав Олександрійський район області. Зокрема, йдеться про вибиті в низці будівель шибки.

"Внаслідок ворожої дронової атаки в Олександрійському районі в кількох приміщеннях пошкоджені вікна. Попередньо - без постраждалих", - зазначив він.

Олександрійський міський голова Сергій Кузьменко не навів жодних додаткових деталей щодо інциденту.

Як відомо, цієї ночі російські війська влаштували черговий наліт дронів на Україну, запустивши по території нашої країни більш як два десятка "шахедів". Силам протиповітряної оборони вдалося знищити 19 ворожих безпілотників. Сім з них було ліквідовано на півдні: шість - на Херсонщині та один - на Миколаївщині

Втім, попри успішну роботу ППО, було зафіксовано влучання в селі Малехів Львівського району, де в результаті атаки було поранено двох людей. Руйнувань зазнала багатоповерхівка та Науково-дослідницький інститут.

Як писав "Ми-Україна" раніше, від початку повномасштабної агресії росії ворог втратив понад 529,7 тис. військовослужбовців. Лише за минулу добу особовий склад війська противника поменшав на понад 1100 солдатів.

 
 

Головне