Кім Чен Ин поїхав до росії на зустріч із Путіним, — ЗМІ

Кім Чен Ин поїхав до росії на зустріч із Путіним, — ЗМІ

Лідер КНДР Кім Чен Ин, ймовірно, вирушив до рф на зустріч зі своїм колегою-диктатором Володимиром Путіним. Про це у понеділок, 11 вересня написала південнокорейська телекомпанія YTN, повідомляє Reuters.

За даними співрозмовників YTN, північнокорейський лідер прямує до росії спецпоїздом. Зустріч з Кім Чен Ина з Путіним, як очікується, відбудеться вже завтра, 12 вересня.

РосЗМІ "Інтерфакс" раніше цього ж дня зазначало, що лідер КНДР має відвідати Далекий Схід "найближчими днями".

У МЗС Північної Кореї на запит Reuters відповіли, що відомство не має інформації стосовно поїздки, яку б воно могло надати.

Якщо закордонна поїздка підтвердиться для Кім Чен Ина вона стане першою за більш як чотири роки. Востаннє за межі КНДР він виїздив у 2019 році і також в рф.

Нагадаємо, майбутню зустріч президента рф Володимира Путіна та лідера Північної Кореї Кім Чен Ина раніше прокоментували у ГУР МО. Представник відомства Андрій Юсов заявив, що російский диктатор проситиме у колеги снаряди та боєкомплект для артилерійських систем.

До цього Кім Чен Ин заявляв про “повну підтримку та солідарність” з російським народом. Також він заявив про бажання нарощувати партнерство з рф, “тримаючись за руки” з російським диктатором Володимиром Путіним

Як писав "Ми-Україна" раніше, цьогоріч у вересні Північна Корея урочисто спустила на воду свій перший підводний човен з ядерним озброєнням на борту.

Головне