Кількість жертв ракетного удару по Одеській області зросла, - ОВА

Кількість жертв ракетного удару по Одеській області зросла, - ОВА

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Одеській області 9 жовтня зросла. У лікарні помер чоловік.

Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер в Telegram.

Станом на ранок 10 жовтня кількість жертв в Одеській області зросла до семи. За словами Кіпера, сьогодні вранці у лікарні помер 46-річний співробітник порту.

Обстріл Одеської області стався ввечері 9 жовтня, коли російські окупанти завдали ракетного удару по портовій інфраструктурі. Внаслідок атаки було пошкоджене цивільне судно під прапором Панами - контейнеровоз Shui Spirit.

Це було третє іноземне судно, яке було атаковане Росією протягом чотирьох днів. Спочатку була інформація про п'ятьох загиблих та вісьмох поранених внаслідок ворожої атаки, з яких четверо травмованих перебували у важкому стані. Згодом голова Одеської ОВА повідомив, що кількість загиблих зросла до шести.

"На жаль, кількість жертв внаслідок вчорашньої російської ракетної атаки зросла до 7. Сьогодні вранці у лікарні помер 46-річний співробітник порту. Лікарі робили все можливе", - заявив Кіпер.

Нагадаємо, речник ВМС ЗС України Дмитро Плетенчук повідомив в ефірі "Ми-Україна", що порти на Одещині та український морський коридор продовжують функціонувати, попри посилені атаки з боку російських окупантів.


Як писав "Ми-Україна" раніше, у ніч на 6 жовтня російське окупаційне військо здійснило черговий обстріл українського порту Південний, пошкодивши цивільне судно PARESA під прапором Сент-Кітс і Невіс. Корабель, завантажений 6000 тонн української кукурудзи для експорту, став 20-м цивільним судном, яке постраждало від російських атак.

Головне