Кількість загиблих внаслідок удару по Миколаєву зросла до п’яти

Кількість загиблих внаслідок удару по Миколаєву зросла до п’яти

Кількість жертв в результаті удару по Миколаєву 11 квітня зросла до п'яти.

Про це повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Згідно з його заявою, чоловік у віці 37 років помер у лікарні від отриманих важких поранень внаслідок обстрілу.

Удень 11 квітня у Миколаєві стався потужний вибух перед оголошенням повітряної тривоги. Повітряні сили ЗСУ попереджали про ракетну небезпеку для Миколаївської та Херсонської областей. Внаслідок удару постраждало п'ятеро людей. У результаті пошкоджені житлові будинки та автомобілі в приватному секторі. Крім того, зафіксовано руйнування промислових об'єктів.

Напередодні Кім розповів про ситуацію на Миколаївщині - За два дні збили 20 "шахедів". Уламки падали на рекреаційні об’єкти  (території для відпочинку), об'єкти інфраструктури. 

Загалом в ході нічної атаки 11 квітня агресор уразив об'єкти енергетичної системи у п'яти областях - на Київщині, Одещині, Львівщині, Харківщині та на Запоріжжі. За даними "Укренерго", постраждали як електроустановки, призначені для перетворення та розподілу електричної енергії, так і генераційні об'єкти системи. Для нічної атаки противник застосував 82 засоби повітряного нападу, з якого 42 одиниці становили ракети. Силами та засобами ППО було збито 39 із 40 "шахедів" та 18 із 42 ракет, при цьому аеробалістичні "Кинджали" знищені не були. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, СБУ викрила в’язня-агента ФСБ, який мав допомагати російським ДРГ на півночі.

Головне