Кількість загиблих унаслідок теракту на сесії сільради на Закарпатті зросла до двох осіб

Кількість загиблих унаслідок теракту на сесії сільради на Закарпатті зросла до двох осіб

Кількість загиблих унаслідок теракту на сесії сільради в Закарпатській області зросла до двох осіб. У лікарні помер ще один постраждалий депутат.

Про це повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора України в Telegram-каналі. Як зазначається, у понеділок, 15 січня, від отриманих унаслідок вибуху травм у реанімаційному відділенні помер ще один постраждалий. Йдеться про 47-річного депутата сільської ради. Він працював у Керецьківській об'єднаній територіальній громаді на посаді начальника ЦНАПу.

Раніше, наступного дня після інциденту, було констатовано смерть одного з депутатів. Тоді його госпіталізували до медичного закладу у тяжкому стані.

Наразі продовжується досудове розслідування за фактом підриву гранат депутатом Керецьківської сільської ради Хустського району, що стався 15 грудня 2023 року. У межах кримінального провадження було призначено кілька експертиз. Вони і зараз тривають. Остаточна правова кваліфікація дій фігуранта буде визначена після їх проведення.

Нагадаємо, унаслідок підриву гранат у будівлі сільради у Керецьках на Закарпатті в лікарні станом на 18 грудня перебувало 19 осіб, кількох із них перевозять до спеціалізованих медзакладів для надання спеціалізованої допомоги. Троє з госпіталізованих перебували у важкому стані, в тому числі й підривник.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, депутату, який підірвав гранати в сільраді на Закарпатті, повідомили про підозру у скоєнні теракту. Його затримали. Він опритомнів і перебував у лікарні під наглядом медиків і правоохоронців.

Головне