Кількість спецоперацій в Криму буде збільшуватись, – Подоляк

Кількість спецоперацій в Криму буде збільшуватись, – Подоляк

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк розповів, що кількість спецоперацій в окупованому Криму буде збільшуватись.

Про це він заявив в спецефірі "Ми-Україна".

"Очевидно, так само, як було з обстрілами військової інфраструктури рф у Криму, все сьогодні буде відбуватись виключно в сценарних планах, розроблених Генштабом або нашими спецслужбами", – зазначив радник керівника ОП.

Нагадаємо, у четвер, 24 серпня, представники ГУР Андрій Черняк та Андрій Юсов розповіли про те, що Головне управління розвідки провело спецоперацію в Криму. Відбулась висадка українського особового складу на території тимчасово окупованого півострова. Вона показала, що Крим в зоні досяжності для проведення таких дій нашими бійцями.

За словами Черняка, в рамках спецоперації був бій з використанням авіації та плавальних засобів. Спецпідрозділи висадились на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк. Противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку. А в українському Криму знову замайорів державний прапор.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у четвер, 24 серпня, з самого ранку російські силовики в окупованому Криму проводять масові обшуки в будинках кримських татар.

“З 4 години ранку 24 серпня 2023 року в Бахчисараї та Бахчисарайському районі російські карателі вриваються з обшуками до будинків кримських татар”, – повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

За його словами, обшуки зараз відбуваються в будинках Руслана Асанова, Сейдамета Мустафаєва, Ремзі Неметулаєва, Абдулмеджита Сейтумерова, Аметхана Умерова та Ельдара Якубова. 

Головне