Кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпру зросла до 24

Кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпру зросла до 24

У Дніпрі кількість постраждалих від ракетного удару зросла до 24. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

“У Дніпрі число постраждалих зросло до 24 людей. У найбільш пошкодженому будинку продовжуються аварійно-пошукові роботи”, - зазначив він.

За словами Лисака, пошкоджені ще пʼять багатоповерхівок і два приватні будинки, три навчальні заклади, сім адміністративних та офісна будівлі, ринок, магазини і торговельні павільйони, готель, СТО, майже пів сотні авто. 

У Синельниківському районі семеро поранених. Там побиті понад 60 приватних осель, знищена сонячна електростанція, понівечене підприємство.

До поліції надійшли 133 повідомлень у Дніпрі про пошкодження майна внаслідок ранкових російських ракетних ударів, у Синельниковому - 89 повідомлень, Кривому Розі – сім.

Нагадаємо, що в Дніпропетровській ОВА навели оновлені дані щодо кількості загиблих внаслідок ракетного удару по Синельниківському району. Інформація про одного з трьох загиблих дітей не підтвердилась. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, робота вокзалу станції Дніпро відновлена. Після ранкового ракетного обстрілу його функціонування призупиняли на певний час. 

Головне