Кількість постраждалих від атаки на Кривий Ріг зросла до дев´яти

Кількість постраждалих від атаки на Кривий Ріг зросла до дев´яти

У Кривому Розі кількість постраждалих від російського удару зросла до дев´яти людей. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Як повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Лисак, 46-річній жінці надали меддопомогу на місці – її стан задовільний.

Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені понад 230 авто. Понівечені й СТО, адмінбудівлі, профтех.

"Для допомоги потерпілим на місці ракетного удару по цивільному об’єкту в місті Кривий Ріг розгорнутий мобільний пункт поліції. На місці атаки працюють слідчо-оперативні групи, вибухотехніки поліції та всі екстрені служби. Поліція приймає від потерпілих громадян заяви щодо пошкоджень майна. Їх можна надати на базі розгорнутого мобільного поліцейського пункту неподалік місця влучання", - ідеться у повідомленні Національної поліції.

Водночас до поліції надійшли 48 заяв про пошкодження майна через російський ракетний удар.

Правоохоронці збирають речові докази, опитують свідків та документують наслідки російської атаки. Остаточні наслідки удару встановлюються.

Нагадаємо, волинський обласний ТЦК та СП довів до усіх своїх працівників, що у випадку загрози життю слід відкривати вогонь на ураження. Про це повідомили у пресслужбі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України затримала на Донеччині російського агента, який займався шпигунством на користь ворога в одному з найгарячіших напрямків фронту – в районі Покровська.



Головне