Кількість постраждалих у Харкові зросла до 44 людей, - прокуратура

Кількість постраждалих у Харкові зросла до 44 людей, - прокуратура

Російські військові з літака Су-34 здійснили авіаудар по Харкову та його передмістю. Про це повідомив начальник Харківської обласної прокуратури Спартак Борисенко.

"Станом на зараз маємо інформацію про 44 постраждалих. З них семеро - діти, найменшому з них три місяці", - написав Терехов.

За його словами, атака була здійснена з району Томарівка Бєлгородської області рф із використанням керованих авіаційних бомб. Одна з бомб влучила в 12-поверховий житловий будинок у районі Салтівки між 9-м та 10-м поверхами.

Внаслідок атаки пошкоджено щонайменше три багатоповерхівки та 19 автомобілів. Борисенко підкреслив, що поблизу ураженого будинку відсутні будь-які військові об'єкти, він розташований винятково в цивільній забудові спального району міста.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відреагував на атаку росіян, яку вони здійснили по багатоперхівці Харкова. Про це глава держави повідомляє в своєму Telegram-каналі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Харкові внаслідок російського ракетного удару постраждав багатоповерховий житловий будинок. За останніми даними, кількість поранених сягнула 33 осіб. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

Головне