Кількість постраждалих у Черкаській Лозовій на Харківщині зросла до восьми

Кількість постраждалих у Черкаській Лозовій на Харківщині зросла до восьми

У Черкаській Лозовій кількість постраждалих від суботнього ворожого обстрілу зросла до восьми осіб. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Синєгубов.

За інформацією служби екстреної медичної допомоги, семеро отримали легкі ушкодження, одна жінка перебуває у стані середньої тяжкості. 

Ворожих атак також зазнали інші населені пункти області. У селі Кам'яна Яруга Чугуївського району дві місцеві жительки отримали осколкові поранення та були госпіталізовані.

Під удар потрапив і Куп'янськ. Внаслідок обстрілу один місцевий житель зазнав поранень, а 36-річний чоловік загинув.

"Як повідомляють медики екстреної допомоги, семеро - легкі, одна жінка - у середньому стані", - написав Синєгубов у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, світовий банк допоможе у новій освітній ініціативі в Україні. Проєкт під назвою Learn, або "Підвищення доступності та стійкості освіти в умовах кризи в Україні", отримав схвалення Ради директорів банку. Про це повідомили в Міністерстві фінансів України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Києві рятувальники ліквідували пожежу у житловому будинку у Солом'янському районі на вулиці Авіаконструктора Антонова, 39. Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Головне