Кількість поранених 3 серпня на Херсонщині збільшилась до 14 осіб, серед них 12-річний хлопчик

Кількість поранених 3 серпня на Херсонщині збільшилась до 14 осіб, серед них 12-річний хлопчик

Окупанти здійснили черговий напад на мирне населення Херсонщини в суботу, 3 серпня. Безпілотники атакували жителів Антонівки, Кіндійки та Білозерки, залишивши за собою шлейф руйнувань та людських страждань. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Роман Мрочко.

Внаслідок цього зухвалого удару постраждало чотирнадцять осіб, серед яких опинився і дванадцятирічний хлопчик. Ця атака вкотре демонструє нехтування агресором міжнародними нормами та його готовність завдавати шкоди цивільному населенню.

"Наразі ушпиталено чоловіка 1972 р.н. з мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням плеча. Отримав він їх учора близько 20:00 в Антонівці. Росіяни скинули вибухівку з дрона", - написав він.

Під удар ворожого дрона  в Антонівці потрапили чоловіки 28, 39 та 41 років. У потерпілих - вибухові травми та численні поранення. 

"Коли на місце події прибули медики, окупанти знов завдали удару, застосувавши безпілотник. Пошкоджено автомобіль. Лікарська бригада не постраждала", - додав Прокудін.

Нагадаємо, кабінет міністрів ухвалив постанову, яка спрощує постачання військових товарів через кордон України. Про це повідомляє Міністерство фінансів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у нічний час в одній з лікарень обірвалося життя рятувальника з Одеси. Володимир Александрюк, якому було 47 років, не зміг подолати травми, отримані під час гасіння пожежі в центральній частині міста. Про це повідомили у ДСНС.

 

Головне