"Київтеплоенерго" виконало ремонт обладнання до початку опалювального сезону

Київська енергетична компанія "Київтеплоенерго" виконала ремонтну програму на цей рік із підготовки котельних до зими.

Про це повідомляється в Telegram-каналі “Київтеплоенерго”. 

У рамках підготовчих робіт до осінньо-зимового періоду 2024-2025 років підготували 160 котельних та станцій теплопостачання у всіх районах столиці. 

Обладнання пройшло випробування та регламентні роботи та готове подавати тепло до будинків та соціальних закладів.

Зазначається, що працівники теплоенерго виконали роботи різного ступеня складності: ремонт котлів, систем горіння, насосів, газо- та теплопроводів, димових труб та іншого обладнання.

Раніше повідомлялося, що  опалювальний сезон для київських лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери розпочнеться з понеділка, 14 жовтня.

Про це повідомив мер української столиці Віталій Кличко. За його словами, житлові будинки у Києві почнуть підключати, коли середньодобова температура опуститься до восьми градусів  протягом трьох діб і зберігатиметься тенденція до похолодання.

"Рішення про початок опалювального сезону приймаємо з урахуванням факторів забезпечення комфорту для городян, оптимального використання енергоресурсів та економного споживання електроенергії", - наголосив мер української столиці. 

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, 10 жовтня “Укренерго” повідомило, що на ранок жовтня в Україні на 5% зросло споживання електроенергії

Головне