Київстар відновив усі послуги на 100% по території країни

Київстар відновив усі послуги на 100% по території країни

Київстар відновив усі послуги на 100% по території країни. Про це повідомив президент "Київстар" Олександр Комаров в ефірі телемарафону.

"Ми відновили всі послуги на 100% по всій території України, а також за кордоном. Останню послугу, яку ми відновлювали, це був міжнародний роумінг. У понеділок ми почали і у вівторок закінчили. Усі послуги "Київстар" працюють без будь-яких обмежень", - сказав Комаров.

Дані про відтік абонентів до інших мобільних операторів компанія побачить за кілька днів.

Реальні дані про відтік абонентів Київстар до інших мобільних операторів компанія зможе побачити за кілька днів.

Нагадаємо, Київстар ліквідував проблеми із голосовим зв`язком і роботою свого мобільного застосунку, які виникли зранку у середу, 20 грудня.

Про це повідомила пресслужба мобільного оператора на сторінці у Facebook.

"Труднощі зі зв’язком, які виникали зранку, — усунено. Наразі сервіси працюють у звичному режимі", - йдеться в коментарі пресслужби.

Як писали "Ми-Україна" раніше, абоненти "Київстару" повідомляють про новий епізод неполадок у роботі мобільного оператора. Зранку 20 грудня багатьох користувачів обурює відсутність зв'язку та нездатність використовувати Інтернет. Учора ввечері компанія анонсувала відновлення роботи свого додатка "Мій Київстар", але за зауваженнями користувачів в коментарях зазначається, що проблеми не вирішені повністю.

Головне