Київська поліція вилучила понад 31 кілограм канабісу та затримала двох наркоторговців

Київська поліція вилучила понад 31 кілограм канабісу та затримала двох наркоторговців

У Києві правоохоронці під час обшуків вилучили понад 31 кілограм канабісу у двох чоловіків, які організували злочинну діяльність через месенджер Телеграм. 

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Фігурантам, уродженцям Дніпропетровщини віком 47 та 48 років, повідомлено про підозру за незаконне зберігання та збут наркотиків у великих розмірах.

За даними слідства, чоловіки домовлялися про зустрічі з клієнтами через соціальну мережу та продають наркотики “із рук у руки”, отримуючи оплату на банківські картки. Вартість 100 грамів канабісу становила 12 тисяч гривень.

Спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань поліція зупинила діяльність злочинців, які підлягають до дванадцяти років ув'язнення з конфіскацією майна. Вилучені наркотики оцінені в 4 мільйони гривень за цінами “чорного” ринку.

Наразі правоохоронці встановлюють канали постачання наркотиків та ідентифікують інших осіб, причетних до цієї злочинної схеми.

Як писали "Ми-Україна" раніше, прокуратура Львівської області повідомила про викриття та затримання 34-річного уродженця Маріуполя, який організував на Дрогобиччині масштабне виробництво психотропної речовини “PVP”.

Головне