Київщина пережила чергову атаку "шахедів": про наслідки від ОВА

Київщина пережила чергову атаку

Київська область вночі 15 серпня знову опинилася під прицілом російських агресорів. Голова ОВА Руслан Кравченко повідомив про масштабну атаку ударних дронів, яка тривала майже всю ніч.

"Повітряна тривога оголошувалася тричі. Наші сили протиповітряної оборони активно протидіяли нападу, успішно знищивши кілька ворожих цілей", - зазначив він.

Сирени в області лунали з 00:02 по 00:25, з 03:36 по 05:06, з 07:03 по 08:06.

За словами Кравченка, завдяки ефективній роботі ППО вдалося уникнути пошкоджень житлової та критичної інфраструктури. Уламки збитих дронів падали переважно за межами населених пунктів.

В ОВА вкотре наголосили на важливості дотримання правил безпеки:

"Категорично забороняється фотографувати чи поширювати в соціальних мережах інформацію про місця падіння уламків. У разі виявлення підозрілих об'єктів негайно повідомляйте поліцію або ДСНС", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, в цілому за цю ніч окупанти запустили три керовані авіаційні ракети Х-59 з Курської області та 29 ударних безпілотників типу "Shahed" з різних регіонів рф, включаючи Приморсько-Ахтарськ, Єйськ та Курськ. Українська захисники неба впорались з усіма "шахедами", знищивши їх усі в межах восьми областей. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, Запорізька область за добу 14 серпня пережила 397 ворожих обстрілів, які охопили 14 населених пунктів регіону. Відомо про чотирьох поранених.

 

 

Головне