Київщина оговтується від ракетного удару: пошкоджено 80 будинків, 13 будівель та 28 авто

Київщина оговтується від ракетного удару: пошкоджено 80 будинків, 13 будівель та 28 авто

У ніч на 23 червня Київська область зазнала жорстокого ракетного удару, епіцентром руйнувань став Обухівський район. Остаточні підсумки атаки озвучив керівник місцевої ОВА Руслан Кравченко. 

За його словами, в результаті повітряного нападу зазнали пошкоджень 72 приватні будинки, вісім багатоповерхівок та 13 громадських та комерційних будівель. Серед них - життєво важливі об'єкти інфраструктури: лікарня, аптека, продуктовий магазин та центр зайнятості. 

"В приміщеннях вибиті вікна, балкони, двері, посічені фасади та покрівлі", - уточнили в ОВА.

Також внаслідок чергового акту російської агресії постраждали 28 автівок. Двоє місцевих жителів отримали поранення.

Нагадаємо, російські окупанти вранці 23 червня атакували Київщину "Калібрами". Українські оборонці неба збили дві з трьох випущених крилатих ракет "Калібр". Лише кілька днів тому, 20 червня, відбулася масована атака дронами на Київ та удар по об'єкту критичної інфраструктури у Вінницькій області.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Запорізька область минулої бойової доби витримала понад півтисячі атак. За 24 години російські окупанти здійснили 518 атак, дев'ять населених пунктів опинилися під шквальним вогнем ворога. Станом на ранок відомо про одну поранену.

 

Головне