Киян попередили про можливі відключення світла: подробиці

Киян попередили про можливі відключення світла: подробиці

Жителів Києва та області попередили про можливі відключення світла. А все через погіршення погодних умов, які можуть спричинити аварії в мережах. Про це повідомили у ДТЕК.

"Друзі, в Києві до кінця дня сьогодні та завтра синоптики прогнозують мокрий сніг, з переходом в дощ та пориви вітру до 20 м/с. Це може спричинити аварії в мережах", - зазначили у компанії.

Разом з тим у ДТЕК наголосили, що енергетиків компанії перевели у посилений режим роботи через негоду.

"Через негоду енергетики ДТЕК переходять в посилений режим в Києві та Київській області За прогнозами синоптиків до кінця 23-24 листопада очікується мокрий сніг та пориви вітру.  Енергетики в посиленому режимі готові ліквідовувати наслідки ймовірних аварій, якщо вони відбудуться", - йдеться у повідомленні.

Крім того у ДТЕК закликали громадян бути обережними в негоду.

"Хочемо нагадати: складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі", - заявили у компанії.

Як повідомляли "Ми-Україна", вдень 22 листопада в енергосистемі України спеціалісти "Укренерго" зафіксували дефіцит електроенергії.

Головне