Хотів переправити телефони на два мільйони: на Львівській митниці затримали 19-річного контрабандиста

Хотів переправити телефони на два мільйони: на Львівській митниці затримали 19-річного контрабандиста

Юнак 19-річного віку намагався незаконно ввезти в Україну телефони вартістю 2 мільйони гривень. Про затримання зловмисника повідомили працівники Львівської митниці. 

Інцидент трапився 25 вересня близько 2:00, в пункті пропуску “Краківець – Корчова”. Митники зупинили мікроавтобус, що слідував із Польщі.

"Із Польщі прибув мікроавтобус RENAULT MASTER, під керуванням 19-річного мешканця Рівненської області. Під час огляду його авто працівники митниці виявили прихований за обшивкою салону товар: 168 нових смартфонів Xiaomi”, – йдеться у повідомленні.

За цим фактом працівники митниці склали адмінпротокол, відповідно до ч.1 ст. 483 (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) МКУ. Мікроавтобус у чоловіка вилучили.

Нагадаємо,  25 вересня у Львівській області  викрили злочинну групу, яка займалася розповсюдженням наркотиків. Зокрема троє чоловіків віком 38, 39 та 41 рік звинувачуються  в організації мережі збуту метадону та канабісу.

Як писав “Ми-Україна” раніше, 23 вересня у Києві представники поліції  затримали 37-річного чоловіка, який напав на 23-річну жінку у підземному переході, відібрав у неї 4 тисячі гривень і зґвалтував. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Головне