Хорватія оголосила про 11 пакет військової допомоги Україні

Хорватія оголосила про 11 пакет військової допомоги Україні

Київ відвідав прем'єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович. Під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським було оголошено про новий, 11-й пакет військової допомоги для України. Про це президент повідомив за підсумками зустрічі із хорватським прем'єром Андреєм Пленковичем.

Пленкович підкреслив, що з урахуванням нового пакету загальна сума військової допомоги від Хорватії перевищила 200 мільйонів євро.

"Це ознака нашої сильної підтримки та бажання відповідати вашим потребам", - зазначив хорватський прем'єр.

Про це Володимир Зеленський повідомив за підсумками зустрічі із хорватським прем'єром Андреєм Пленковичем.

"Ключові теми нашої розмови – гуманітарне розмінування, повоєнне відновлення та відбудова енергообʼєктів", - повідомив президент.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Андрій Костін під час міжнародної конференції “Об’єднані заради справедливості” розповів про активну дискусію, що ведеться щодо створення спеціального трибуналу для рф.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України оголосила про підозру Костянтину Степаніщеву, заступнику командувача 6-ї загальновійськової армії Західного військового округу рф, у розробці плану блискавичного захоплення Харкова на початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомили в СБУ.

Головне