Хмельницький суд обрав запобіжний захід для чоловіка, який розстріляв поліцейські автомобілі

Хмельницький суд обрав запобіжний захід для чоловіка, який розстріляв поліцейські автомобілі

Суд на Хмельниччині обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для чоловіка, який розстріляв два поліцейські автомобілі і поранив правоохоронця та цивільного.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області. 

14 вересня близько першої години ночі в селі Олешин Хмельницької територіальної громади чоловік у стані алкогольного сп’яніння, перебуваючи за кермом автомобіля, здійснив стрілянину з автомата Калашникова по двох поліцейських автомобілях. Зловмисник випустив 60 набоїв, в результаті чого 22-річний працівник поліції отримав важке поранення, а також поранення дотичне кулею отримав пасажир автомобіля порушника.

Суд, за клопотанням слідчого, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для зловмисника на період досудового розслідування. Кримінальне провадження відкрито за статтею 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Як писали “Ми-Україна” раніше, поблизу місця, де перебував експрезидент США Дональд Трамп, сталася стрілянина. У ФБР розглядають це як можливу спробу замаху.

Головне