"Хезболла" завдала удару по резиденції Нетаньягу, - ЗМІ

Безпілотник, запущений з Лівану угрупованням "Хезболла", атакував приватну резиденцію прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу в Кесарії.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Згідно з повідомленням Офісу прем'єр-міністра Ізраїлю, напад стався 19 жовтня вранці. На момент атаки Нетаньягу та його дружини Сари не було вдома. У короткій заяві Офісу також зазначається, що інші дві спроби запустити безпілотники з Лівану були зірвані, оскільки об'єкти були збиті засобами протиповітряної оборони Ізраїлю.

“Прем'єр-міністра і його дружини не було в резиденції під час нападу, і в результаті ніхто не постраждав”, — заявив представник Офісу прем'єра.

Нагадаємо, Ізраїльські військові ліквідувала Насраллу, його заступника Алі Каркі та інших командирів під час точкового удару по підземному штабу "Хезболли" в Бейруті у пʼятницю, 27 вересня.

Зазначається, що протягом 32 років Насралла був відповідальний за численні вбивства ізраїльтян і тисячі терористичних атак по всьому світу.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, міністр закордонних справ Ізраїлю Ісраель Кац повідомив у четвер, що лідер ХАМАС Ях'я Сінвар мертвий.

Головне