Харківщина зазнала масштабних обстрілів: наслідки

Харківщина зазнала масштабних обстрілів: наслідки

На Харківщині зафіксовано значні наслідки обстрілів. Ворог завдав артилерійських і авіаційних ударів по кількох населених пунктах області та по самому Харькову. Внаслідок  чого постраждало 97 людей, з них 22 неповнолітні. Відзначено шість загиблих.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

Авіаудари в Харкові та його околицях, здійснені 30 серпня, пошкодили 82 багатоквартирні будинки, 11 приватних будинків, три адміністративні будівлі, два заклади освіти, 47 торгових закладів, 57 автомобілів, два складських приміщення, 10 гаражів і одне приміщення підприємства. Постраждали 97 людей, з них 22 неповнолітні. Важкі травми отримала 17-річна дівчина. Зафіксовано шість загиблих. 

Окрім того, вночі 31 серпня, ворог обстріляв Богодухівський район, зокрема село Одноробівка, пошкодивши будинок. В інших районах області через обстріли горіли трава і чагарники на значній ділянці, також були пошкоджені приватні будинки та господарські споруди.

На Харківському напрямку зафіксовано сім боєзіткнень поблизу Плетенівки, Липців та Вовчанська. На Куп’янському напрямку тривали інтенсивні бої, зокрема поблизу Синьківки, Колісниківки, Новоосинового та інших населених пунктів.

Як писали “Ми-Україна” раніше, міністри оборони країн ЄС під час зустрічі 30 серпня вирішили не проводити навчання українських військових на території України, але максимально наблизити їх до її кордонів.

Головне